Trendurile influențează alegerea ținutelor cât și a bijuteriilor, însă dacă alegi bijuterii cu modele clasice, preferabil din metale prețioase și pietre prețioase și semiprețioase, vei face o investiție pe termen lung și te vei bucura mereu de accesorii a căror valoare va crește in timp.

Daca totuși optezi pentru bijuterii în trend, iată care sunt principalale tendințe reperate pe podiumurile prezentările de modă ale colecțiilor 2021-2022, de la New York la Paris, via Londra și Milano.

Bijuteriile zodiac

Conform statisticilor recente bijuteriile Zodiac înregistrează o creștere majoră.

Conform studiilor de piață, cererea de bijuterii zodiacale a crescut cu 29% în anul 2021, colierele și brățările fiind cele mai populare.

Lanțurile mari

Lanțurile sunt încă în trend și sunt peste tot, în jurul gâtului, pe brățări, pe genți și pe curele.

Lanțurile cu zale mari au devenit una dintre principalele tendințe în vara anului 2021. Uneori dimensiunile lor depășesc toate standardele rezonabile.

Cu toate acestea, în 2022, stilistii au decis să urmeze regula „Cu cât mai mult, cu atât mai bine” și le-au permis fashionistelor să-și decoreze gâtul și încheieturile cu lanțuri mari.

Maximalism

În 2022 femeile vor purta simultan mai multe lanțuri, pandantive și ornamente cu pandantiv. Arată destul de interesant și frumos. Îți place acest trend?

Este recomandabil să purtați mai multe inele, brățări și cercei simultan. Bijuteriile la modă în 2022 nu suportă restricții, așa că poți ignora complet regulile și poți purta bijuterii din aur amestecate cu argint.

Important este să alegeți corect bijuteriile în funcție de outfit.

Bijuteriile aurii

Nu trebuie să fie de aur. În 2022, veți vedea o mulțime de fete cu cercei, coliere și brățări din metal galben strălucitor.

Cerceii cerc

O altă tendință printre bijuteriile la modă în 2022 sunt cerceii cu cerc. Cercurile uriașe sau inelele mici și îngrijite vă vor ajuta să faceți chiar și cea mai simplă ținută de zi cu zi mai strălucitoare.

Iar pentru look-urile de seară, acești cercei vor deveni un element cheie al stilului tău impecabil.

Perlele

„Ai grijă cu perlele”, te avertizează stiliștii în 2022. Cu toate acestea ei încă găsesc un loc pentru această piatră încântătoare.

Colierele, brățările și cerceii cu perle au împodobit diferite colecții ale designerilor celebri.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este TENDINTE-BIJUTERII-2022-MISSI-24-1024x1024.jpg

Alegeți bijuterii cu o perle de formă neregulată și nu vă temeți să combinați clasicele perle cu alte bijuterii în trend.

Inelele statement

Inelele volumetrice și inelele cu sigiliu vor sublinia delicatețea și tandrețea degetelor feminine.

De asemenea, vor atrage atenția asupra manichiurii tale frumoase. În 2022, alegeți inele mari fără pietre, verighete groase și inele formate din mai multe secțiuni.

Brățara pentru gleznă

Vara, când porți adidași sau sandale la modă, nu uita să-ți decorezi glezna cu o brățară, cel mai comun tip de accesoriu pentru picioare.

În 2022 este la modă să porți mai multe accesorii deodată, să folosești pandantive, lanțuri masive sau, dimpotrivă, să să-ți impodobești gleznele cu brățări fine sau statement.

Accesoriile pentru păr

Acele de păr și bentițele, benzile elastice, fundițele și basmele au devenit o tendință de modă pentru 2021-2022.

Alegeți cleme mici de fixare cu scrieri, agrafe de păr îngrijite, agrafe pentru a crea coafuri simple pentru fiecare zi.

Colierul scurt

Bijuteriile pentru gât pentru femei nu se limitează la lanțuri și pandantive. Pentru look-urile de seara, alege un colier cu pietre pretioase si semipretioase, perle, margele si alte elemente decorative.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este TENDINTE-BIJUTERII-2022-MISSI-12.jpg

Chokerele, colierele scurte și lanțurile mari cu pandantive sunt potrivite pentru look-urile de zi cu zi.