Pasionații de modă au de unde alege în acest sezon – uitați de zilele gri și accesorizați-vă cu elemente statement, colorate și vesele. În acest an sunt la modă atat ținutele alb-negru, culorile calde de inspirație vintage cât și accesoriile colorate  și stralucitoare care animă starea de spirit.

NUANȚE CALDE DE MARO ȘI CREM

Cu nuanțe calde și naturale de maro, galben, portocaliu și rosu este imposibil să nu ne simțim bine.

Dacă nu dorești să ai un look hippie, combină puloverele groase cu jachete din piele și bijuterii clasice precum ceasul sau cerceii din argint și Cristale Swarovski.

Poti alege și elegantele cizme din piele decorate cu cristale sau țesaturile în carouri. Și animal print  este în trend în acest sezon, deci nu te feri de ‘’leopard print’’ sau phyton print’’.

ACCESORII ÎN TENDINȚE

Tendința în materie de bijuterii este dată de piesele  statement în culori îndrăznețe și strălucitoare, de la verde smarald, la fucsia și purpuriu.

Combinați mănușile burgundi cu cercei colorați și strălucitori.

Eșarfa, colierul din perle și centura sunt detaliile perfecte pentru ținuta ta…. De asemenea, cizmele lungi sau scurte, cu toc gros sau subțire, ochelarii colorați și nuantele de turcoaz, verde smarald, albastru sidefat sau burgundi sunt alegerile perfecte.

ALB ȘI NEGRU

Ținutele all-black au disparut de pe podium anul acesta, alb-negru caștigând teren.

Animal-printurile sunt extrem de populare, ursulețul panda încadrandu-se perfect în noua tendință.

Încercați fără temeri bijuteriile create din Cristale Swarovski, botinele  dar și încalțamintea sport. O noua revenire în trend este și colierul la baza gâtului.