Este încă iarnă, însă nu uita că primăvara este foarte aproape. Curând vom uita de hainele groase și ne vom gândi la ținutele fresh și colorate ale primăverii.

Imprimeurile florale au revenit în atenţia designerilor vestimentari, fiind prezente în toate colecţiile propuse pentru primăvara 2018.

Da, tendințele sezonulului  primăvară-vară din 2018 sunt din nou inspirate de frumusețea naturii mamă.  În fiecare an, designerii reinterpretează amprentele botanice în culori îndrăznețe, texturi artistice și decorațiuni decadente.

Broderiile și imprimeurile aplicate pe jeanşi, jachete, genţi şi chiar pantofi au putut fi observate pe toate podiumurile, în colecțiile de sezon ale marilor designeri.

Rochiile, pantalonii, accesoriile, toate cu detalii florale atât de viu colorate și feminine, clasice și atemporale, delicate și vesele au puterea de a atrage atenția și de a oferi personalitate outfit-ului tău.

Dacă arunci o privire în dulapul de haine, cu siguranță vei gasi câteva piese cu printuri sau broderii florale ce te vor ajuta să-ți asiguri o ținută fresh, veselă și memorabilă.

Nu fi timidă, alege pantalonii cu motive florale masive și îndrăzneţe, rochiile vaporoase și colorate și accesoriile vesele în culori puternice; imprimeurile florale iți vor garanta succesul vestimentar în primăvara care urmează.