Detalii Livrare

Important: toate comenzile vor fi confirmate telefonic în termen de 24 ore lucrătoare de la plasare; comenzile vor fi procesate și expediate doar după confirmare.

Condițiile Standard de Livrare

Livrarea comenzilor se face in funcție de destinație și metoda de plată după cum urmează: 

ROMANIA

Livrarea comenzilor se face pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid în maxim 3 zile lucrătoare, cu livrarea pachetului la adresa dorită de tine.

Produsele comandate se livrează în toată țara utilizând modalitatea și termenul de livrare alese:
Tarif transport în România: 15 lei (TVA inclus) Curier Rapid: Fan Courier Express sau TNT Romania - pentru localitățile din lista Fan Courier Express și TNT Romania ce nu presupun kilometri suplimentari  pentru restul localităților companiile de curierat partenere taxează kilometri suplimentari - vă comunicăm costul transportului înaintea livrării comenzii.


Tarif transport în România pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei (TVA inclus): 0 lei (gratuit)

 

• Prețurile de mai sus sunt valabile pentru localitățile din lista TNT Romania ce nu presupun kilometri suplimentari (TNT - localități acoperite). Pentru localitățile din lista cu mențiunea "Conform contract", curierul taxează kilometri suplimentari - vă comunicăm costul transportului înaintea livrării comenzii. 
• Prețurile de mai sus sunt valabile pentru localitățile din lista Fan Courier ce nu presupun kilometri suplimentari (FanCourier - localități acoperite). Pentru localitățile ce nu se regăsesc în această listă, curierul taxează kilometri suplimentari - vă comunicăm costul transportului înaintea livrării comenzii.
• Produsele se pot livra cu plata la destinație (ramburs) sau prin Ordin de Plata sau virament bancar. Pentru ultimele doua variante este necesara plata în avans, urmând ca produsele sa fie livrate în momentul intrării banilor în contul nostru.
• Termenul de livrare al produselor cumpărate se încadrează între 1 și 3 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii prin e-mail sau telefon de către un reprezentant al nostru.
• În situații speciale, timpul de livrare poate fi depășit, situație în care vă notificăm telefonic.
• Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.
• Recepția coletelor se face în prezența reprezentantului firmei de curierat.

 

Internațional

Livrarea comenzilor se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid în termen de 48-72 ore lucrătoare, cu livrarea pachetului la adresa dorită de tine.

DHL Express: începând de la 17 euro (TVA inclus) tarif valabil pentru localitățile din afara României, acoperite de DHL; 

Fan Courier: 45 euro (TVA inclus); tarif valabil pentru localitățile din afara României, de pe teritoriul UE, acoperite de Fan Courier; 

 

 

 

 

Văzute Recent
Nu sunt produse vizualizate recent
Deselectează Tot
Copyright © 2008-2024 www.missi.ro All Rights Reserved | Neuncinetru S.R.L., CIF: RO22421353 | Reg.Com.: J13/3152/17.09.2007 | Bulevardul Mamaia, Nr. 284, Constanța, România