Cadouri Companii

Păstrează-ți colaboratorii, clienții & angajații fericiți!

 

Cadourile sunt puternice instrumente motivaționale pentru colaboratori, clienți și angajați însă, uneori, sunt destul de dificil de ales... trebuie să fie reprezentative, semnificative și motivante, însă, de asemenea trebuie să se și încadreze în bugetul companiei.

Avem o vastă experiență în privința cadourilor corporate, având în portofoliul de colaboratori atât agenții de publicitate cât și companii naționale & internaționale. Din anul 2007 oferim clienților nostri corporativi cadouri la cel mai bun raport calitate-preț.

 

Cadourile corporate reprezintă cadouri speciale care trebuie să fie asociate brand-ului/mărcii, dar sa și satisfacă dorințele/așteptările beneficiarului final.

Ne concentrăm pe consolidarea relațiilor noastre cu clienții printr-un stil eficient de lucru, asigurăm o înțelegere profundă a nevoilor dumneavoastră oferindu-vă soluții variate la un excelent raport calitate-preț.

Nu ezitati să ne contactați și vom fi bucuroși să găsim împreună soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

Exemplu Ambalare Cadouri Companii

 

Trimite Solicitarea

Văzute Recent
Nu sunt produse vizualizate recent
Deselectează Tot
Copyright © 2008-2024 www.missi.ro All Rights Reserved | Neuncinetru S.R.L., CIF: RO22421353 | Reg.Com.: J13/3152/17.09.2007 | Bulevardul Mamaia, Nr. 284, Constanța, România