Roșu simbolizează pasiune, putere, furie, entuziasm, iubire și foc, dar, anul acesta, roșul intens, nobil și atât de feminin este și culoarea sezonului.

Este culoarea care a dominant toate show-urile de modă Toamnă / Iarnă 2017/18,  însă roșu nu este doar o tendință sezonieră,  această culoare nu va trece vreodata neobservată, pentru ca ea seduce, incită, stârnește pasiuni și puternice emoții.
Roșu, culoarea cu un farmec special este favorita designerilor în acest sezon și a fost remarcată pe toate podiumurile. Am admirat această culoare clasică la Louis Vuitton, Akris, Nina Ricci sau Alexandre Vauthier, Tod’s, Givenchy, Fendi și Oscar de la Renta în ținute head-to-toe în aceeași nuanță, unde accentul a fost pus pe mixul de materiale și forme.

Nu am mai văzut vreodată atâta roșu pe catwalk-uri ca în sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018! Designerii au exploatat această culoare în toate nuanțele sale: vișiniu, rubin, venețian, carmin, burgundi, purpuriu. Pantalonii largi, rochiile lejere, paltoanele supradimensionate, cizmele înalte, accesoriile, toate în aceste nuanțe magnifice…

A început cu Săptămâna Modei de la New York, unde roșu a dominat prezentările unor designeri ca Victoria Beckham, Proenza Schouler sau Jason Wu. Apoi, la Milano am remarcat roșu la rochiile plisate Versace, în ținutele head-to-toe Givenchy sau pe materialele delicate din dantelă și tul Fendi și Giambatista Valli. Chiar și Săptămâna Modei de la Paris a fost plină de culoare, roșu făcându-și prezența în piese foarte feminine, rafinate și delicate.

Pe scurt, în sezonul rece 2017 – 2018 se poartă vintage, se poartă roșu electrizant și trebuie să dețineți câteva piese în această nuanță glorioasă pe care sa le accesorizați cu un ruj roșu la fel de îndrăzneț.