Mereu surprinzătoare, perlele dau o notă de rafinament și eleganta oricărei ținute. La birou vei fi cu siguranță admirată, iar în timpul liber poți combina cu succes ținutele casual cu bijuteriile Missi din noua colecție, pentru un look deosebit.

untitled-01

Perlele Swarovski sunt perle cu nucleu din cristal. Luciul lor armonios și strălucitor de neegalat este obținut printr-o tehnologie unică dezvoltată de Swarovski. Este prima metodă de producție din lume care combină calitatea nucleului perfect din cristal cu frumusețea de neegalat a stratului perlat. Tehnologia inovativă dezvoltată de Swarovski conferă perlei o stralucire misterioasă care pare să radieze chiar din interiorul acesteia. Impecabilitatea fiecariei perle din cristal este asigurată prin cele mai stricte controale de calitate.

untitled-06

Alege  modele clasice de coliere, bratari și cercei pentru a sublinia o ținută eleganta sau accesorizează-te pentru o seara în oraș cu seturi stralucitoare ce combină perlele cu cristalele Swarovski®. Dă frâu liber imaginației!

untitled-08

Missi creează bijuterii dedicate femeilor independente și frumoase, cu sufletul liber, care își urmează visurile până la perfecțiune.

untitled-02

Toate bijuteriile Missi sunt insotite de certificate de conformitate si calitate, garantie 12 luni si ambalaje speciale pentru un impact maxim. Livrare rapidă in țară și în străinătate.