Detalii Livrare

 

Important: toate comenzile vor fi confirmate telefonic in termen de 24 ore lucratoare de la plasare; comenzile vor fi procesate si expediate doar dupa confirmare.

 

Condițiile Standard de Livrare

Livrarea comenzilor se face in functie de destinatie si metoda de plata dupa cum urmeaza: 

ROMANIA

Livrarea comenzilor se face pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid in maxim 3 zile lucratoare, cu livrarea pachetului la adresa dorita de tine.

Produsele comandate se livreaza in toata tara utilizand modalitatea si termenul de livrare alese:
Tarif transport in Romania: 15 lei (TVA inclus) Curier Rapid: Fan Courier Express sau TNT Romania - pentru localitatile din lista Fan Courier Express si TNT Romania ce nu presupun kilometri suplimentari  pentru restul localitatilor companiile de curierat partenere taxeaza kilometri suplimentari - va comunicam costul transportului inaintea livrarii comenzii.


Tarif transport in Romania pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei (TVA inclus): 0 lei (gratuit)

 

• Preturile de mai sus sunt valabile pentru localitatile din lista TNT Romania ce nu presupun kilometri suplimentari (TNT - localitati acoperite). Pentru localitatile din lista cu mentiunea "Conform contract", curierul taxeaza kilometri suplimentari - va comunicam costul transportului inaintea livrarii comenzii. 
• Preturile de mai sus sunt valabile pentru localitatile din lista Fan Courier ce nu presupun kilometri suplimentari (FanCourier - localitati acoperite). Pentru localitatile ce nu se regasesc in aceasta lista, curierul taxeaza kilometri suplimentari - va comunicam costul transportului inaintea livrarii comenzii.
• Produsele se pot livra cu plata la destinatie (ramburs) sau prin Ordin de Plata sau virament bancar. Pentru ultimele doua variante este necesara plata in avans, urmand ca produsele sa fie livrate in momentul intrarii banilor in contul nostru.
• Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii prin e-mail sau telefon de catre un reprezentant al nostru.
• In situatii speciale, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care va notificam telefonic.
• Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.
• Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat.

 

Europa

Livrarea comenzilor se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid in termen de 3-6 zile lucratoare, cu livrarea pachetului la adresa dorita de tine.

Urmatoarele tarife sunt valabile pentru: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Letonia, Lituania, Luxembourg, Marea Britanie, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria:

Tarif pentru plata comenzii in avans:

Fan Courier: 45 EUR (TVA inclus); tarif valabil pentru localitățile din afara României, de pe teritoriul UE, acoperite de Fan Courier; 

DHL Express: 25 euro (TVA inclus) tarif valabil pentru localitățile din afara României, de pe teritoriul UE, acoperite de DHL; 

 

Restul statelor

Pentru restul statelor se comunica pretul prin e-mail pe baza comenzii solicitate.

 

 

 

Văzute Recent
Nu sunt produse vizualizate recent
Deselectează Tot
Copyright © 2008-2023 www.missi.ro All Rights Reserved | Neuncinetru S.R.L., CIF: RO22421353 | Reg.Com.: J13/3152/17.09.2007 | Bulevardul Mamaia, Nr. 284, Constanța, România