Garantia Calitatii

In cazul in care produsele comandate nu corespund asteptarilor dumneavoastra le puteti returna fara niciun cost.
Returnarea trebuie facuta in maxim 24 de ore de la momentul receptionarii produselor, utilizand aceeasi metoda de livrare.
In cel tarziu 2 zile lucratoare, de la momentul receptionarii produselor returnate, noi va restituim suma platita (inclusiv costul transportului).
Produsul se va returna in ambalajul original, alaturi de factura fiscala / bonul fiscal si certificatul de garantie.
Garantia Calitatii este complementara posibilitatii de returnare in 14 zile lucratoare (procedura descrisa mai jos).

De ce Garantia Calitatii?

- Pentru ca avem incredere in produsele noastre.
- Pentru ca intelegem dificultatea de a lua decizia achizitionarii online a unor produse pe care nu le-ati vazut anterior.
- Pentru ca dorim ca si dumneavoastra sa aveti incredere in produsele noastre.

Retur in 14 zile lucratoare

In cazul in care nu esti multumit de produsele achizitionate de pe website-ul Missi.ro ai dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului/ produselor sa renunti la acestea, notificand in scris firma ca renunti la cumparare. Neuncinetru SRL iti va inapoia contravaloarea produselor achizitionate in maxim 30 de zile de la data denuntarii in scris. Suma returnata nu include costul aferent transportului produselor.

Dorinta clientului de a returna produsul se face printr-o notificare scrisa, expediata in plic la adresa: Bulevardul Mamaia 284, Constanța, 900552, sau prin e-mail la adresa de contact office@missi.ro. Utilizand una din cele 2 modalitati prezentate mai sus ne notifici legal dorinta ta de a returna produsul/produsele si ne oferi informatii privind modalitatea de returnare a banilor.

Produsul se va returna in ambalajul original, alaturi de factura fiscala / bonul fiscal si certificatul de garantie la adresa mentionata mai sus.

IMPORTANT! Nu se accepta returnarea produselor purtate si a celor care, ca urmare a unei manipulari inadecvate prezinta deteriorari (metal deformat, cristal ciobit).

Văzute Recent
Nu sunt produse vizualizate recent
Deselectează Tot
Copyright © 2008-2024 www.missi.ro All Rights Reserved | Neuncinetru S.R.L., CIF: RO22421353 | Reg.Com.: J13/3152/17.09.2007 | Bulevardul Mamaia, Nr. 284, Constanța, România