Tel +40 734 555 555 (Luni – Vineri: 10:00 – 12:00 | 14:00 - 16:00)

Bine ați venit la Missi Boutique!

Ceasuri

Ideea unui iubitor de ceasuri italian și curajul a doi antreprenori eco-smart au dat naștere ceasurilor fashion WEWOOD. Ceasurile WEWOOD sunt create în cea mai mare parte din resturi de lemn și utilizează acuratețea mecanismelor Miyota, un hibrid de tehnologie și natură din care s-a nascut un ceas unic, care este în acelasi timp frumos și prietenos cu Pământul.

Primul ceas a fost proiectat în Florența, Italia în anul 2010. Mai târziu, în același an, WEWOOD a deschis o sucursală în Los Angeles și a facut echipă cu doi parteneri ecologisti pentru dezvoltarea proiectelor de reîmpadurire „American Forests” și „Trees For The Future”.
Prin aceste colaborari, obiectivul este de a ajuta la restabilirea Mamei Natură plantând cate un copac pentru fiecare ceas WeWOOD achiziționat. Din 2011, WEWOOD a plantat peste 350.000 de copaci cu partenerii săi și stabilește obiective provocatoare pentru 2016 și anii care urmează.

Menținând pădurile sănătose și fericite ne menținem pe noi sănătoși și fericiți - WeWOOD ne ajută să păstrăm acest memento pe încheietura mâinii noastre.

13 Articol(e)

pe pagina

13 Articol(e)

pe pagina