Colierele lungi sunt în topul listei când vorbim despre tendințele acestui sezon.

coliere-lungi

Pe podium le-am identificat ca accesoriile perfecte pentru blugi, pantaloni, costume rochii maxi și vintage sau fuste cu talie înaltă și nu numai… Aceste coliere versatile îți pot oferi un look deosebit atunci când le porți chiar și cu un tricou.

k3q0x7-l

Cum le purtăm?

Combinate cu niște coliere mai scurtelayers

Sigur ai coliere mai scurte, este timpul sa le scoți din cutie și să le porți iar. Combinarea colierelor lungi cu cele scurte îți oferă un look deosebit și chiar te ajută să pari mai înaltă. Poți încerca să mixezi colierele din perle cu cele metalice sau colierele choker cu acele coliere lungi din perle pentru a obține un look chunky.

Dublate sau triplate, în funcție de lungimecolier_marca_si-boemia

Colierele foarte lungi pot fi dublate sau triplate în jurul gâtului, pentru a obține un look remarcabil. Acest trend este îndrăzneț și ieșit din tipar, așa că îl poți încerca la o ținută de seară sau atunci când dorești să dai valoare unei ținute banale. Poți dubla colierele din perle cu cele din lanțuri atunci când porți porți blugi, tricou și vei obține un look casual-chic.

Cu pandantive supradimensionate

Combina colierele lungi cu pandantive supradimensionate. Poți adăuga și o broșă în loc de pandantiv,  poți combina colierul cu mai multe lanțuri lungi sau alte coliere din perle.