Ideea unui  iubitor de ceasuri italian și curajul a doi antreprenori eco-smart au dat naștere ceasurilor fashion WEWOOD. Ceasurile WEWOOD sunt create în cea mai mare parte din lemn reciclat și utilizează acuratețea mecanismelor Miyota, un hibrid de tehnologie și natură din care s-a nascut un ceas unic, care este în acelasi timp frumos și prietenos cu Pământul.andreea marin

kid rock

Primul ceas a fost proiectat în Florența, Italia în anul 2010. Mai târziu, în același an, WeWOOD a deschis o sucursală în Los Angeles și a facut echipă cu doi parteneri pentru dezvoltarea proiectelor de reîmpadurire „American Forests” și „Trees For The Future”. Prin aceste colaborari, obiectivul este de a ajuta la refacerea Mamei Natură plantând cate un copac pentru fiecare ceas WeWOOD achiziționat. Din 2011, WeWOOD a plantat peste 350.000 de copaci cu partenerii săi și stabilește obiective provocatoare pentru 2015 și anii care urmează.

 Hipoalergice, ușoare, extrem de rezistente și performante, cu un design modern, acceste accesorii eco-friendly pot fi purtate în combinație cu ținute casual, smart, office și chiar elegante.black eyed peas

 Populare printre vedetele de la Hollywood dar și printre vedetele autohtone, ceasurile WeWOOD le gasiți astazi în cadrul magazinului Missi Boutique.

Menținând pădurile sănătoase și fericite ne menținem pe noi sănătoși și fericițiWeWOOD ne ajută să păstrăm acest memento pe încheietura mâinii noastre.

 

  Wear eco, be trendy, be friendly, wear WeWOOD!